Kozmetikai kezelések

A FODRÁSZDINASZTIA kozmetika szépség terapeutája vagyok, Brecsok Szandra és 14 éve dolgozom a szakmámban. Gyerekként sok időt töltöttem nagyszüleim fodrász szalonjában, ahol lassan 30 éve működik kozmetika és már a kezdetektől vonzott ez a harmonikus, kiegyensúlyozott világ. Számtalan alkalommal néztem végig a különféle kozmetikai kezelések metódusait, masszázs technikákat sajátíthattam el, és mint kiderült, nem csupán vonz ez a terület, hanem tehetségem is van hozzá. Tudtam, hogy kozmetikusként szeretnék elhelyezkedni, így 2006-ban, a képesítem megszerzése után, csatlakoztam a családi vállalkozáshoz, és elkezdtem a nők testi-lelki szépségének ápolását.

Lételemem az innováció, az újdonságok és a legújabb eljárások elsajátítása. Folyamatos kozmetikai képzésekkel bővítem a tudásom, hogy a vendégeim minden igényét kiszolgálhassam és segíthessem. Szolgáltatásaim között egészen a tisztító kezelésektől a luxus kezelésekig lehet válogatni.

Minden egyes kozmetikai kezelést ingyenes arcdiagnosztikával indítok és személyre szabott tanácsadást biztosítok, hogy az otthoni használatban is a vendégeim a bőrtípusának megfelelő kozmetikumokat alkalmazzák.

  • Áraink
    Tisztító kezelés
    Gyantázás
    Masszázs
  • Festés & Smink
    Luxus kezelés